Yritys

Myötävirtaus - yritysesittely

Toimintamme

Tarjoamme yrityksille ja yksityisille henkilöille vakiokurssejamme sekä erikseen räätälöityjä kursseja. Koulutuksistamme voit poimia juuri niitä asioita, jotka tällä hetkellä ovat eniten tarpeen, esim. omien ilmaisutaitojen laajentamista, epäonnistumisen pelon käsittelyä, vuorovaikutusmekanismien syvempää ymmärtämistä, luovuuden kehittämistä tai toimivan ryhmän tunnusmerkkejä.

Osaamisalueemme

Ydinosaamisemme on toiminnallisten menetelmien ja yhteistoiminnallisen oppimisen alueella. Myötävirtaajat ovat eräänlaisia ”yhteisöllistäjiä”, saatamme ihmisiä yhteen. Käytämme toiminnassamme soveltavan draaman menetelmiä. Draamamenetelmien avulla saadaan aikaan sellaisia kokemuksia ja oivalluksia, jotka eivät olisi mahdollisia luentoja kuunnellen tai kirjoista opiskellen. Sen lisäksi, että menetelmät ovat hauskoja ja yhteisöllisiä, ne tarjoavat myös elämyksellisiä ja voimaannuttavia oppimiskokemuksia. Itse koetut ja tehdyt toiminnalliset harjoitukset jäävät pysyvästi mieleen kokemuksellisena tietona.

Asiakkaamme

Kurssitoiminnan keskeinen kohderyhmämme ovat työkseen ryhmien ja ihmisten kanssa tekemisissä olevat henkilöt: kasvatusalan ja sosiaalialan ammattilaiset, kouluttajat, opettajat, sosionomit, projektipäälliköt, tiiminvetäjät, ryhmänohjaajat yms. Myös teatteriryhmät ja muidenkin taidealojen harrastajat ja ammattilaiset löytävät kursseiltamme uusia ideoita ja näkökulmia.

 

Myötävirtaajien historiaa ja tulevaisuusnäkymiä